Oficiální web florbalového klubu Chomutov
10.02.2008

Detail zápasu

11., neděle 10.2.2008,
TJ Lokomotiva Louny
-
Florbal Chomutov
3:0 (0:0, 1:0, 2:0)
Rozhodčí: Andrea, Kalanin. Vyloučení: 1:1. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 20. Střely na branku: 12:27.
Florbal Chomutov: Vlček - Penk (C), Straka, Novotný, Hruška, Jetenský - Havel, Fokt, Bendl - Borovička, Pelc, Štika - Dorňák


Za studeného nedělního rána dne 10.února jsme vyrazili k dalšímu ligovému turnaji do Loun. Do haly, kde náš oddíl zažil četné historické momenty, jsme dorazili najivně už s hodinovým předstihem, abychom měli dostatek času na aklimatizaci. Pochopení pro to však neměla ani správkyně haly, která byla tou dobou zřejmě ještě doma u snídaně, ani pořadatelé, kteří až po 40ti minutovém bezdůvodném čekání tuto pro turnaj docela důležitou ženu začali postrádat a vyhlásili po ní pátrání.

Do haly jsme se nakonec dostali už s napůl vyplněným zápisem o utkání, který byl vypisován v teréních podmínkách venku na parapetu. První utkání proti domácí Lokomotivě bylo podle očekávání spíše důrazné a bojovné, než že by přineslo krásný kombinační florbal. Šance se střídaly na obou stranách, více míčků ohrozilo v první třetině lounskou branku, ale ani jeden projektil si nenašel svůj určený cíl.

Také druhá třetina byla dlouho vyrovnaná. Naše marné snažení o dobývání soupeřovy klece místy přerostlo únosnou mez. Největší šanci měl na hokejce zřejmě Havlik, který minul skákavou přihrávku před prázdnou bránou. Několikrát také zvonila branková konstrukce za gólmanem domácích. Na druhé straně musel také Vlčák řešit několik ošemetných situací. Bezbrankový stav byl prolomen až ve 29.minutě, kdy jsme nepřesnou rozehrávkou nabídli soupeři gól na zlatém podnose.

Před třetí třetinou jsme chtěli na předchozí průběh utkání zapomenout a s čistou hlavou vývoj obrátit na naši stranu, ovšem nebylo nám přáno. Po několika dalších nevyužitých šancích přišla další chyba v obranné fázi a bylo to 0:2. A když jsme následně v oslabení inkasovali třetí gól, byly naše šance na úspěch mizivé. S výsledkem jsme se ještě snažili něco udělat, ale bez kloudného výsledku. Přestože jsme soupeře přestříleli 27:12, podlehli jsme 0:3.

Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři