Oficiální web florbalového klubu Chomutov
04.02.2007

Detail zápasu

14., neděle 4.2.2007,
Florbal Chomutov
-
TJ Lokomotiva Louny B
5:2 (2:0, 3:0, 0:2)
Branky a nahrávky: 2. Isak (H. Novotný), 14. H.Novotný (Šamaj), 18. Pelc (H. Novotný), 24. P.Novotný (H. Novotný), 27. Hruška.
Florbal Chomutov: Bocian - Brouček, Šamaj, Hruška, P. Novotný - Schäfferhans, Penk, Štika - Pelc, H. Novotný, Isak


Před utkáním jsme věděli, že nás čeká úplně něco jiného, než proti Prtům. Lounská Lokomotiva na nás nasadila dva hráče z áčka a hned sedm juniorů. Rozhodčími navíc byli lounští Stránský Č. a Cimrman a z naší strany panovaly obavy, aby dokázali rozhodovat nestranně. Ty se naštěstí nepotvrdily a nutno dodat, že oba pánové zvládli zápas velmi dobře!

Začátek byl z naší strany velmi vydařený a už ve 2. minutě protlačil míček za brankovou čáru Izzy. Lounští po celou dobu zkoušeli hru s jedním vytaženým hrotem operujícím až před naší bankou, jenže tento jejich styl jsme rychle přečetli a dokázali si ho pohlídat. Proto se do vyložených šancí dostávali jen zřídka. A když už, tak neměli střelecké štěstí. Podobně jsme na tom s muškou byli i my, až do 14. minuty. To totiž Šami dlouhou rozehrávkou vzduchem a´la Slabák našel Hynka, který si sám před gólmanem věděl rady – 2:0. Gól „do šatny“ nás povzbudil, stejně jako ve druhé třetině gól „ze šatny“. Tentokrát byl Hynek v roli nahrávače a úspěšným střelcem se stal Rosťa. V ten moment jsme byli na koni a dál jsme hráli naši hru. V čase 23:22 téměř z půlky napřáhl Doktor a nádhernou trefou umístil míček přesně k levé tyči. Za stavu 4:0 si Louny braly oddechový čas. Jenže jim nebyl příliš platný. Tři minuty na to využil Jablkoň chybu v rozehrávce a z protihráčů udělal nečinně přihlížející diváky – 5:0. V poslední části hry soupeř dvakrát korigoval. Nejprve po standardní situaci a pak v přesilové hře. Snížení na 5:2 však bylo už jen drobnou vadou na kráse, jinak jsme zápas v pohodě dovedli do vítězného konce.

Po návratu do Chomutova následoval společný oběd v pizzerii v Delvitě, kde Honza Hruška pronesl památnou větu, o níž se už brzy budou děti učit v čítankách. Vtipně totiž náš tým rozdělil na hráče Chomutovský, Kadaňský a Žatecký :D Pro vedení restaurace vyplývají z naší návštěvy tři úkoly do budoucna: 1) zjednodušit názvy v jídelním lístku, 2) zlevnit džus a 3) zrychlit obsluhu… Teď už se ale těšíme na další ligový turnaj, na který jste všichni srdečně zváni. Díky chomutovské Lokomotivě, která včas nezajistila halu, se bude hrát bůh ví kdy a bůh ví kde, tak si na tuto dobu nic neplánujte a přijďte nás podpořit!

Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři