Oficiální web florbalového klubu Chomutov
Redakce, foto: Vladimír Kapuš (www.fotokapus.cz) | 04.11.2017

Ženy ovládly i druhé letošní derby! V dramatické bitvě porazily Litvínov 8:6

Ženy ovládly i druhé letošní derby! V dramatické bitvě porazily Litvínov 8:6
C H O M U T O V - V sobotu 4. listopadu se v Městské sportovní hale uskutečnilo druhé letošní podkrušnohorské derby žen. Bivojky Litvínov měly v průběžné tabulce tříbodový náskok a domácí hráčky ho toužily smazat. Rozhodující krok k tomu udělaly v závěru druhé třetiny, kdy odskočily do vedení 6:3. Hostující hráčky sice v poslední části duel zdramatizovaly, ale vítězství nakonec uhájil Chomutov.
7.kolo, sobota 4.11.2017, 13:00
Florbal Chomutov
-
SK BIVOJKY LITVÍNOV
8:6 (3:2, 3:1, 2:3)
Branky a nahrávky: 5. Krajčová (Janouchová), 14. Krajčová (Láryšová), 17. Manlíková (Cimrmanová), 29. Láryšová, 37. Janouchová, 39. Láryšová (Šidlochová), 44. Šidlochová (Láryšová), 55. Cimrmanová (Oličová) - 15. Skalická, 17. Flachsová (Skalická), 25. Neubergerová (Flachsová), 47. Kalinová (Bártová), 51. Skalická, 52. Bártová (Urbášková).
Rozhodčí: Andrea, Tichý. Vyloučení: 2:1. Využití: 0:2. V oslabení: 0:0. Diváci: 69. Střely na branku: 27:21. Průběh utkání: 2:0, 2:1, 3:1, 3:3, 7:3, 7:6, 8:6.
Florbal Chomutov: Blahníková - Šidlochová, Manlíková, Cimrmanová, Svobodová, Janouchová, Láryšová (C), Prokůpková, Krajčová, Suková, Prošková a Oličová.
SK BIVOJKY LITVÍNOV: Zigelbauerová - Kadlecová, Skalická, Trávníčková, Urbášková (C), Flachsová, Butková, Netušilová, Neubergerová, Kalinová a Bártová.

Ohlasy k utkání

Komentář Davida Tauše (Florbal Chomutov): „Utkání se nehodnotí lehce, protože v něm bylo víc negativních než pozitivní věcí z naší strany. Bylo to z naší strany vydřené, ale tři body jsou důležité. Máme na čem pracovat. Děkuji soupeři a našim holkám za bojovnost a obzvlášť naší brankářce, která nás již po několikáté zachránila, dnes zejména v závěru."

Komentář Denisy Pechánkové (SK BIVOJKY LITVÍNOV): „Z větší části zápasu jsme byly lepším týmem. Mohlo být víc střel na bránu, hodně jich bylo mimo. Dostaly jsme hloupé góly z nedůrazu v brankovišti, což musíme zlepšit do dalších zápasů. Gratulujeme soupeři k vítězství."



Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři