Oficiální web florbalového klubu Chomutov
08.10.2017

Detail zápasu

4.kolo, neděle 8.10.2017, 15:00
TEXAS LONGHORNS
-
Florbal Chomutov
4:3 (2:0, 1:0, 1:3)
Branky a nahrávky: 4. Blovská (Bašová), 18. Blovská (Vránová), 24. Purkrábková (Kadlecová), 51. Součková - 41. Krajčová (Janouchová), 51. Šidlochová (Láryšová), 57. Krajčová (Jancsóvá).
Rozhodčí: Štengl, Husák. Vyloučení: 0:0. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 16. Střely na branku: 32:19. Průběh utkání: 3:0, 3:2, 4:2, 4:3.
TEXAS LONGHORNS: Kolaříková - Bednářová, Bašová, Nováková, Křemenáková, Kadlecová (C), Vavrochová, Blovská, Vránová, Kračunová, Černá, Součková, Černá a Purkrábková.
Florbal Chomutov: Blahníková - Jancsóvá, Šidlochová, Oličová, Manlíková, Cimrmanová, Svobodová, Janouchová, Kopýtková, Láryšová (C), Prokůpková, Krajčová a Prošková.

Ohlasy k utkání

Komentář Ladislava Hrmy (FBC Texas): „Opět velmi vyrovnaný zápas, který musel diváky a čtenáře onlinu bavit do poslední vteřiny. Byl to z naší strany už mnohem lepší výkon než včera, ale i tak je dále kam se posouvat. Děkuji hráčkám za celý víkend, pořadatelům za kvalitní zápas a divákům za podporu. Soupeřům také děkujeme a přejeme příjemnou cestu domů."

Komentář Davida Tauše (Florbal Chomutov): „Počáteční tlak jsme v dnešním utkání nedokázali využít, poté se náš výkon dostával k tomu včerejšímu. Všude jsme byli o krok pozadu. Trápily nás nepřesné přihrávky ze kterých jsme inkasovali 3 branky. Během druhé přestávky jsme s hráčkami měli důraznější rozmluvu, která se ve třetí části na hřišti projevila. Holkám děkuji za bojovnou třetí třetinu, dále děkuji soupeři za utkání a divákům."



Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři