Oficiální web florbalového klubu Chomutov
Redakce, foto: Roman Dušek (www.mazlik.net) | 17.09.2017

Znovu výborná třetí třetina! Junioři ve druhém kole trápili favorita z Ústí

Znovu výborná třetí třetina! Junioři ve druhém kole trápili favorita z Ústí
C H O M U T O V - Druhým kolem pokračovala v neděli nejvyšší juniorská soutěž KB liga. Chomutov, který o den dříve těsně podlehl Liberci, se tentokrát vydal na palubovku soupeře do Ústí nad Labem. A znovu předvedl výborný výkon ve třetí třetině, kdy domácí dokonale zaskočil. Na body to však ani tentokrát nestačilo. Dalším zápasem pokračuje soutěž ve čtvrtek 28. září, kdy Chomutov přivítá doma celek Chodova.
2.kolo, neděle 17.9.2017, 17:00
Florbal Ústí
-
Florbal Chomutov
7:5 (3:2, 2:0, 2:3)
Branky a nahrávky: 3. Vavruška (Klepetko), 11. Fuchsig (Vítek), 13. Fuchsig (Beneš), 22. Fuchsig (Beneš), 27. Kawulok (Vlček), 55. Semerád (Beneš), 56. Semerád (Beneš) - 3. Bernas (Kučera), 20. Bernas (Kučera), 43. Zelinka (Macura), 58. Giptner (Halej), 60. Kučera (Hlaváček).
Rozhodčí: D. Bezucha, M. Bezucha. Vyloučení: 2:2. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 111. Střely na branku: 51:30. Průběh utkání: 0:1, 3:1, 3:2, 5:2, 5:3, 7:3, 7:5.
Florbal Ústí: Kvapil (31. Dittrich) - Göndör, Vítek, Vavruška, Kawulok, Beneš, Semerád, Vlček, Fořt, Poloprutský, Klepetko, Pucarevič, Kvapil, Fuchsig, Černý
Florbal Chomutov: Štěpánek - Hlaváček (C), Müller, Kubeš, Lukáš, D. Kellermann, Peksa - Halej, Bernas, Kučera - Šnejdar, Muselík, Giptner - Macura, Holovej, Zelinka

Ohlasy k utkání

Komentář Marka Vojty (Florbal Ústí): "Díky soupeři za utkání, ve kterém předvedl velmi dobrý výkon podpořený tuhou obranou v pásmu. Myslím, že v mnoha momentech se bavili diváci spíše u on-line, než v hale při našich vlažných částech utkání. Vyberu od kluků vstupenky do Tropico Islandu a budeme už příště hrát florbal."

Komentář Martina Bociana (Florbal Chomutov): "Gratulujeme domácím k zaslouženému vítězství, které se nám nepodařilo odvrátit ani přes velmi dobrý výkon ve 3. třetině. Nakonec myslím, že byl zápas poměrně atraktivní a my se z něj odrazíme do další části soutěže. Děkuji výborným divákům."



Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři