Oficiální web florbalového klubu Chomutov
21.10.2017

Detail zápasu

5.kolo, sobota 21.10.2017, 18:30
Florbal Chomutov
-
FBŠ SLAVIA Plzeň
1:2 (0:1, 0:1, 1:0)
Branky a nahrávky: 58. Oličová (Janouchová) - 4. Staňková, 24. Staňková (Böhmová).
Rozhodčí: Neumaier, Píšová. Vyloučení: 0:0. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 31. Střely na branku: 14:28. Průběh utkání: 0:2, 1:2.
Florbal Chomutov: Blahníková - Šidlochová, Manlíková, Šperlingová, Prošková - Láryšová (C), Janouchová, Beránková - Cimrmanová, Jancsóvá, Oličová.
FBŠ SLAVIA Plzeň: Fialová - Nachtmanová, Mašková, Suková, Kolářová, Staňková (C), Denková, Volkmannová, Böhmová, Šnebergrová, Vaníčková a Vostracká.

Ohlasy k utkání

Komentář Davida Tauše (Florbal Chomutov): „Dnes pro holky další těžké utkání ve kterém byla jednoznačná převaha hostujících hráček. Po celý zápas náš největší problém byl si přihrát. Zakládáme útok a míček ztratíme na vlastní půlce nebo v prostoru středové čáry. Dnes dost střel pochytala naše branková konstrukce, kterou si připravila brankařka Blahníková a mnoho nebezpečných střel pochytala samotná Blahníková. Na holkách musím ocenit bojovnost a obětavost. Děkuji soupeři za utkání a malým fanoušků."

Komentář Víta Procházky (FBŠ SLAVIA Plzeň): „Škoda, že tu dnes nebyla kamera, některé naše momenty by se daly vysílat na Silvestra. Díky bídné koncovce jsme se báli o výsledek až do konce. Snad se na nedělní zápas lépe vyspíme a dotáhneme výjezd do vítězného konce. Děkuje soupeři za drama až do konce."



Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři