Oficiální web florbalového klubu Chomutov
22.09.2016

Detail zápasu

POH2, čtvrtek 22.9.2016, 19:30
Florbal Chomutov
-
ELITE PRAHA
2:6 (1:4, 1:1, 0:1)
Branky a nahrávky: 14. Beránková (Janouchová), 40. Manlíková - 4. Šmídová (Hubáčková), 5. Denková (Miklíková), 7. Miklíková (Mrázková), 14. Hubáčková (Reischlová), 37. Šmídová (Hubáčková), 56. Ryman (Reischlová).
Rozhodčí: Andrea, Scholz. Vyloučení: 1:1. Využití: 0:1. V oslabení: 0:1. Diváci: 48. Střely na branku: 17:33. Průběh utkání: 0:4, 1:4, 1:5, 2:5, 2:6.
Florbal Chomutov: Lerchová (Štěpánová) - Pilařová, Chodurová - Fišerová, Egermaierová - Kociánová, Bratschaedlová, Láryšová - Schoberová, Janouchová, Beránková (C)- Šidlochová, Cimrmanová, Manlíková.
ELITE PRAHA: Gécová - Císařová, Vranová, Divišová, Šmídová, Vejdělková, Pechánková, Miklíková, Mrázková, Hubáčková, Fellerová, Reischlová, Ryman, Vehar, Radová (C) a Denková.

Ohlasy k utkání

David Tauš (Florbal Chomutov): "Dnes jsme všichni věděli moc dobře, proti komu hrajeme a uvědomovali jsme si, že utkání nebude vůbec jednoduché. Škoda začátku utkání, kdy nám soupeř třemi rychlými brankami odskočil. O přestávku jsme si v šatně řekli, že je jedno s kým hrajeme. Přišlo mi, že jsme měli k soupeřkám moc velký respekt, než bychom měli mít. Od druhé třetiny jsme postupně začali hrát naší hru. Dnes byl soupeř nad naše síly a pro nás to byly cenné zkušenosti do dalších zápasů. Gratuluji soupeři k postupu do dalšího kola poháru České Pojišťovny. Děkuji našim holkám, že se nevzdaly a bojovaly do konce utkání. Dále děkujeme fanouškům za podporu."

Michal Vojáček (ELITE PRAHA): "Jsme rádi, že jsme hráli hodně na míčku a připravili jsme si hodně šancí. Věříme, že do příště se nám podaří naší hru zrychlit a budeme úspěšnější v zakončení. Děkujeme soupeři za bojovný výkon v utkání."



Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři