Oficiální web florbalového klubu Chomutov
Eliška Vetýšková, foto: Roman Dušek (www.mazlik.net) | 27.11.2016

Muži prohráli 6:5 s T.B.C Králův Dvůr, čeká je druhá polovina Národní ligy

Muži prohráli 6:5 s T.B.C Králův Dvůr, čeká je druhá polovina Národní ligy
C H O M U T O V - Florbalisté Chomutova se v sobotu 26. listopadu od 18:00 utkali na domácí palubovce proti týmu T.B.C. Králův Dvůr. Po vyrovnané první třetině nebylo jasné, kdo si získá body. V druhé třetině to vypadalo více na Chomutov, ale třetí třetina rozhodla. Neproměňování šancí Chomutova přineslo florbalistům z T.B.C. Králův Dvůr těsnou výhru 6:5. První polovinu Národní ligy tak florbalisté Chomutova ukončili prohrou a do další poloviny nastoupí jako tabulkově sedmý tým.
11.kolo, sobota 26.11.2016, 18:00
Florbal Chomutov
-
T.B.C. Králův Dvůr
5:6 (2:2, 1:0, 2:4)
Branky a nahrávky:16. Fokt, 20. Chocholoušek (L. Fiala), 21. L. Fiala (T. Fiala), 41. Chocholoušek (Šarša), 51. Šnábl (Bejček) - 17. Olšiak (Svoboda), 20. Štěpnička (Kebrle), 43. Svoboda (Olšiak), 53. Kubert (Svoboda), 55. Olšiak (Petrmichl) 58. Horký (Fait).
Rozhodčí: Petr Herman a Jan Oriš. Vyloučení: 7:1. Využití: 0:4. Diváci: 160. Střely na branku: 32:28. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 2:1, 2:2, 4:2, 4:3, 5:4, 5:6. .
Florbal Chomutov: Šantora (Vlček) - Šarša (C), Klíma, Selinger, Fokt, Šnábl, Šulc - Chocholoušek, T. Fiala, L. Fiala, Břešťan, Jäschke, Štěrba, Kopp, Bejček, Andrle, Kubeš, Z. Hlaváček, Šefara.
T.B.C. Králův Dvůr: Novák (D. Kameš) - Chaloupka, Kubert, Syrovátko, Kovářík - Olšiak, Kebrle, Vlček, Dvořák, Horký (C), Vondruška, Langer, Fait, Svoboda, Štěpnička, M. Kameš, Petrmichl.


Chomutov zakončil první polovinu ligy prohrou

V sobotu 26. listopadu přijel tým T.B.C. Králův Dvůr na palubovku domácího týmu, Florbalu Chomutov, aby zde nastoupil do zápasu 11. ligové kola. Vzájemný souboj týmů začal v 18:00.

Průběh utkání: Florbal Chomutov X T.B.C. Králův Dvůr

Týmy se nemohly během první třetiny dostat do varu. Daniel Fokt, střelec Florbalu Chomutov, otevřel jako první skóre zápasu v 16. minutě. V 17. minutě ho bohužel následoval útočník hostujícího týmu, Olšiak. V poslední minutě první třetiny se oba týmy vystřídaly před brankou soupeře ještě jednou, a tak se šlo na přestávku za stavu 2:2. Přestávkový program bravurně vyplňovali mladí, nadějní florbalisté přípravky Chomutova a Jirkova.

Druhá třetina nepřinesla výrazný přerod. Hra se přelévala ze strany na stranu a někdy působila až monotónním dojmem. Chomutov vstřelil jednu branku, na kterou nedokázal Králův Dvůr prozatím odpovědět.

Poslední třetina přinesla čtyři vyloučení pro Chomutov, které byly vždy neomylně potrestány hostujícím týmem. V přesilové hře vstřelil Králův Dvůr čtyři branky, Chomutov přidal branky pouze dvě, což prakticky rozhodlo o vítězi zápasu. T.B.C. Králův Dvůr si z Chomutova mimo těsné výhry 6:5 odvezl i tři důležité body do ligové tabulky. Chomutov si žádný bod nepřipsal a propadl se na sedmé místo tabulky Národní ligy.

Odkaz na fotogalerii

12. kolo Národní ligy: FbC Strakonice P.A. X Florbal Chomutov

Druhou polovinu Národní ligy - divize západ započnou muži při zápasu mimo domácí palubovku. Netypicky v neděli 4. prosince vyrazí na palubovku desátého celku tabulky, Strakonic. Vzájemný zápas startuje v 17:00 a vy ho můžete sledovat prostřednictvím online psaného zpravodajství!

Odkaz na online přenos utkání

Ohlasy k utkání

Komentář Martina Bociana ( Florbal Chomutov): „Zápas jsme si prohráli sami a buď se z toho sami zvedneme a nebo ne. Děkujeme soupeři za utkání.“

Komentář Marka Michálka (T.B.C. Králův Dvůr): „V prvních dvou třetinách nás soupeř předčil pěknou aktivní kombinační hrou, ale vyhořel na produktivitě a snaze hrát vše až do prázdné. V poslední části mi přišlo, že se soupeř začal bát o výsledek a to byla voda na náš mlýn. Mrzí mě vstupy do všech třetin, hlavně hloupé góly v druhé a třetí třetině. Naopak jsem nadšený z nasazení mého týmu, díku kterému jsme se udrželi v zápase a ve třetí třetině jsme si vybrali to štěstí, které se od nás odvrátilo v začátku sezóny. Děkuji soupeři za zápas a přeji jim hodně štěstí do dalších zápasů. “



Fotogalerie

Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři