Oficiální web florbalového klubu Chomutov
19.11.2016

Detail zápasu

10.kolo, sobota 19.11.2016, 19:00
TJ Tatran Střešovice
-
Florbal Chomutov
7:0 (2:0, 5:0, 0:0)
Branky a nahrávky: 6. Zabavská (Zehrerová), 20. Zabavská (Brotánková), 23. Zabavská (Matěvosova), 25. Viplerová (Faťunová), 31. Zabavská (Zehrerová), 35. Faltusová (Zabavská), 36. Reková (Kramperová).
Rozhodčí: Dunda, Flek. Vyloučení: 0:1. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 27. Střely na branku: 33:9.
TJ Tatran Střešovice: Humlová (Chlanová) - Reková, Sedmíková, Lálová, Zehrerová, Nemravová, Válková, Viplerová, Zabavská, Brandová, Matěvosova, Faťunová, Vlachová, Rybínová, Faltusová, Brotánková (C) a Kramperová.
Florbal Chomutov: Lerchová - Šidlochová, Kratochvílová, Pilařová, Klímová - Kopýtková, Schoberová, Egermaierová, Bratschaedlová, Cimrmanová, Beránková, Chodurová, Láryšová (C), Prošková, Janouchová a Manlíková.

Ohlasy k utkání

Miroslav Vybíral (trenér Únětická 12° Tatran Střešovice): "Doufám v zítřejší probuzení hráček. Dnes jsme zůstali doma u Harryho Pottera. Jsem rád, že jsme si mohli vyzkoušet věci do dalších zápasů. Děkuji soupeři za utkání a fanouškům za podporu!"

David Tauš (trenér Florbal Chomutov): "Dnes jsme věděli, že nás nebude čekat nic lehkého, proti tak kvalitnímu soupeři jako je Tatran. Po celé utkání jasná převaha domácího týmu, který nám uštědřil pořádnou lekci. Toto utkání musíme co nejrychleji hodit za hlavu, pořádně se vyspat a připravit se na zítřejší těžké utkání proti Wizards. Děkuji ještě jednou soupeři, pořadatelům a divákům."



Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři